Legislatie

Regulamentul European 2016/679 privind protectia datelor persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu character personal si libera circulaie a acestor date.

Scopul este cresterea nivelului de protectie a datelor personale sis a permita fiecarei persoane controlul asupra datelor proprii.

1. Ce date se prelucreaza?

– date de identificare
– date financiare
– date privind localizarea.
– alte date colectate de la persoana fizica cand se devin clientii firmei.

2. Cum se prelucreza datele personale?

Pentru scopuri legitime, pentru a furniza produse si servicii, sau pentru a acorda asistenta cu privire la comenzi/serviciile prestate, sau in scop de marketing, de identificare prin intermediul mijloacelor de comunicare (telefonie, internet etc), pentru prevenirea combaterii de fraude sau acte activitati ilegale.

Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna pe executarea contractelor incheiate cu firme, pentru reglarea unor obligatii legale mijlocul legitim al societatii noastre pe consimtamantul tau daca acesta a fost manifestat in acest sens.

3. Cum se poate administra acest consimtamant manifestat?

Putem prelucra datele personale care permit identificarea propriilor referinte inclusive prin procese automate fara a fi necesara interventia umana, sens in care vom tine seama de optiunile exprimate. Aceste acorduri pot fi modificare de catre dvs. in orice moment.

4. Datele sunt communicate catre alte persoane fizice sau juridice?

Este posibil sa transmitem datele personale catre alte persoane fizice sau juridice cu respectarea garantarii protectiei datelor prin clauze de confidentialitate.
este posibil sa transmitem datele catre autoritati publice, organe juridice, consultant externi, alte insititutii cu misiunea de garantii adecvate perntru protectia datelor personale.

5. Cat dureaza prelucrarea datelor personale?

Datele personale dureaza pe tot parcursul relatiei contractuale cu, compania noastra, iar dupa incetare acesteia pe o perioada impusa conform legislatiei fare limitare in cazul arhivarii.

6. Despre ce drepturi aveti in acest domeniu si se pot exercita?

In afara drepturilor pe care le aveti deja in momentul aparitiei recurente legistatii, respective Regulamentul European sus amintit se beneficiaza de urmatoarele drepturi:

Dreptul la restrictionare a prelucrarii datelor personale – se poate restrictiona prelucrarea in cazul in care se contesta exactitatea datelor precum si in alte cazuri prevazute de lege.
– dreptul la stocarea datelor. Se poate obtine: stergerea datelor in cazul in care se solicita in mod expres sau in alte cazuri prevazute ca catre lege; –
– dupa expirarea contractului (daca exista) intre compania noastra si dvs/firma pe care o administrati.
– dreptul la rectificarea datelor personale – in cazul in care sunt … le puteti rectifica.
– dreptul la informare. Se poate solicita informatii privind activitatea de prelucrare a datelor personale ale dvs.
– dreptul la opozitie in vederea prelucrarii datelor pe care compania noastra le prelucreaza in mod legitim.
– dreptul de a prelucra (sesiza). Se poate reclama/sesiza cu privire la modul de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
– dreptul la portabilitatea datelor. Se poate primi in anumite condditii, datele personale pe care compania noastra le-a furnizat intr-un format care poate fi citit sau se poate solicita ca datele personale furnizate sa fie transmise altori operatori.
– dreptul de retragere a consimtamantului. In cazul in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., se poate retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru perioada viitoare, perioada efectuata inaintea retragerii consimtamantului Ramanand in continuare valabila.

Alte drepturi: se poate solicita si obtine interventia unui angajat al companiei noastre cu privire la prelucrarea datelor personale. Se poate exprima punctul dvs. de vedere cu privire la cele prezentate mai sus sau se poate contesta decizia de prelucrare a datelor personale
Aceste drepuri se pot exercita prin transmiterea unei solicitari la sediul nostru din jud. Arad, Strada Crisan, nr. 13, Halmagiu, sau prin email: info@bunatatidehalmagiu.ro sau telefonic: +40 748 152 911

Comunicam faptul ca am numit un ofiter pentru protectia datelor personale, putand fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la aceste aspecte prezentate mai sus sau orice alte aspecte in acest sens prin transmiterea unei cereri la adresa de contact mentionata mai sus.

7. S.C. Dory-Gel Al-Mar S.R.L

si-a luat angajamentul respecte viata private in acest sens, drept urmare va rugam cititi intregul regulament privind protectia datelor cu caracter personal pe adresa web: www.bunatatidehalmagiu.ro

8. Vom colecta date cu caracter personal in momente precum:

achizitionati/comandati un produs telefonic.
va inregistati pe website-ul nostru.
ne contactati prin intermendiul diferitelor canale media sau ne solicitati informatii cu privire la produse/servicii.
luati parte la un concurs/oferta.
sunteti client unei activitati comeriale pe care compania noastra o desfasoara.

Tipurile de informatii privind datele dvs. pe care le putem avea la un anumit moment sunt:

numele/prenumele/CNP/Adresa/Telefon fix sau mobil/card de credit/data nasterii/sexul/email.
date privind locatia dvs.
preferintele dvs. pentru anumite produse/servicii.
un istoric al comenzilor efectuate.

9. Cum se utilizeaza datele dvs. cu caracter personal?

Vom utiliza datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

– pentru livrarea la adresa solicitata de dvs. a produselor noastre pe care le-ati comandat telefonic, email, online, etc.
– pentru a va factura un serviciu/produsul comandat de catre dvs sau pentru a va retrage plata comenzii pe cardul dvs.
– pentru a avea posibilitatea de raspundere la orice intrebari/solicitari pe care le aveti in legatura cu produsele/serviciile noastre.
pentru a va transmite materiale publicitare, a va targheta in campanii de marketing, telefonic sau prin sms, email, retele sociale etc.

10. Se pot trasmite datele personale ca si schimb de informatii referitoare la dvs. cu:

– Facebook
– Instagram
– Linkedin
– Google Analytics, Google AdWords, Google Maps, MailChimp, Youtube etc.
diverse plug-inuri pentru website-uri.

11. Durata de pastrare a datelor dvs.

cu caracter personal vor putea fi pastrate, cu exceptia in care legea prevede altfel.

12. Pastrarea in siguranta a datelor dvs. cu caracter personal.

Acest astepect este acoperit de catre un personal specializat care analizeaza si monitorizeaza in mod constant masurile de protectia a datelor cu caracter personal.

13. Fuziuni si Adeziuni.

In cazul in care compania noastra trece printr-o procedura de reorganizare sau de migrare catrea o alta otrganizatie vom comunica informatiile dvs. catre aceea organizatie.