…descoperă povestea unei tradiții de familie

BUNĂTĂȚURI DIN CARNE DUPĂ REȚETE STRĂVECHI

Gustul bunataturilor noastre este unul tare indragit atat de cei mici cat si cei mari, din generatie in generatie – facand ocolul tarii noastre.

Pentru ca stim ca apreciati preparatele naturale si sanatoase, asa cum au fost facute in vremurile de demult – venim mai aproape de voi, online. Promitem sa avem grija ca bunataturile livrate fie intotdeauna proaspete, ele fiind realizate dupa retete si proceduri de pastrare stravechi. Insa, nu ne crede pe cuvant si incearca!

Preparatele naturale vor face întotdeauna diferența.

Stramosii nostrii au stiut sa manance bine si sanatos. Si, pentru ca incercam sa le calcam pe urme, ne-am inspirat din retele traditionale locale specifice in Tara Motilor.

“Unicul dor al vieţii mele e să-mi văd Naţiunea fericită” – Avram Iancu

TRADITIONALISM

Preparatele noastre din carne se bazează pe rețete traditionale românești din Tara Moților și sunt pregătite atent de către măcelarii nostri de la Hălmagiu.

PROSPETIME

Lucrăm cu fermieri români care își cresc animalele la țară și aducem zilnic cărnuri proaspete și tranșate curat în magazinele noastre.

GUST DESĂVÂRSIT

Calitatea produselor noastre este demonstrată prin faptul că sunt produse la țară, intr-un mediu curat, după rețete din bătrâni. Avem grijă ca produsele noastre să devină fragede, aromate și suculente.